Camperinformatie

Camperaars zijn op ons jachthaventerrein van harte welkom.

U kunt bij ons helaas niet reserveren. Na aankomst kunt u zich aanmelden bij de havenmeester. Deze is tijdens het  hoofdseizoen aanwezig van 09:00 tot 19:00 uur. Van 19:00 uur tot uiterlijk 21:00 uur kunt u toegang tot de haven krijgen door u aan te melden in het restaurant boven het havenkantoor.

De havenmeester is bereikbaar op +31 (0) 6 46 00 56 66.

Buiten het hoogseizoen, van oktober t/m maart, is de haven beperkt geopend voor campers omdat er ’s winters jachten op het parkeerterrein staan gestald. Ook het restaurant is dan niet altijd geopend. De havenmeester is alleen van 10:00 tot 12:00 uur aanwezig.

Tijdens de hijsdagen in maart en in oktober is de poort naar de camperplaats gesloten tijdens het hijsen van 08:00 tot 16:00 uur. Informeer even bij de havenmeester om  teleurstelling te voorkomen.

Op ons met camera’s en elektronisch toegangspoorten beveiligde parkeerterrein zijn 25 camperplaatsen beschikbaar. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die ook de watersporters ter beschikking staan. Er zijn gratis fietsen op borg beschikbaar en op ons terrein is er ook een klein speeltuintje met zandbak en wat speelapparaten.

Allerlei activiteiten in de jachthaven, zeilen, roeien, sloeproeien en het binnenlopen en afmeren van jachten, de scheepvaart op de Maas kunt u vanaf uw hoger gelegen camperplaats goed bekijken.

Op uw staanplaats is een stroomaansluiting aanwezig. Het tarief daarvoor staat op onze website. Wifi is gratis. Ons douche- en toiletgebouw is ook voorzien van een wasmachine en droger waarvoor u munten kunt verkrijgen bij de havenmeester. Douchen is gratis.

U kunt lekker eten in Paviljoen aan de Maas boven het havenkantoor. Het is een gezellig restaurant met een leuke menukaart en een fantastisch uitzicht op de jachthaven en de Maas. Kijk voor meer info op www.paviljoenaandemaas.com.

Hier enkele punten van aandacht.

 • Het campertarief kunt u vinden op onze website. We hebben graag dat u met PIN betaalt.
 • Vanwege veiligheid en privacy is het gasten verboden zich op de steigers te begeven.
 • Het gebruik van eigen barbecue of de vaste barbecue met picknicktafel is toegestaan.
 • In de haven mag er niet gevist worden.
 • Uw toegangspas is geldig tot de overeengekomen datum. Bij vertrek dient u uw pasje in de daarvoor bestemde bus bij de poort te deponeren.
 • Er staan webcams op ons terrein; deze zijn ter beveiliging en maken op gezette tijden foto’s van terrein, jachthaven en camperplaats. De beelden zijn zichtbaar op het havenkantoor en worden voor een bepaalde tijd opgeslagen; ze zijn dan enkel in te zien door een aantal bevoegde personen van onze vereniging. We nemen aan dat onze gasten hier geen bezwaar tegen hebben.
 • De grijswatertank kan geleegd worden aan de buitenzijde langs de weg bij het restaurant.
 • De stortplaats voor het chemisch toilet en de vulplaats voor drinkwater bevinden zich op het terrein.
 • Huisdieren dienen aangelijnd te zijn; uitlaten dient buiten het jachthaventerrein te gebeuren.
 • Er is een stilteperiode van 22:00 tot 07:00 uur.
 • De maximale verblijfsduur is 2 dagen. Indien u langer wenst te blijven neem contact op met de havenmeester.
 • We verwachten dat u op de dag van vertrek uw staanplaats voor 12:00 uur vrijmaakt.

 Wij wensen u een heel prettig verblijf toe en tot ziens!